Balmain är nu märket som ligger på allas läppar. Detta då de ingått ett samarbete med H&M och med det kan nå ut till den stora massan och få ännu mer glans och ännu fler människor som bär modehusets kläder.

1606342-fashion-designer-studio-with-professional-equipmentVisst är det fantastiskt när H&M kommer ut med sina samarbeten. Och på tur väntar ett samarbete lika stort som om självaste Chanel skulle inleda ett samarbete, det är nämligen så att det stora franska modehuset Balmain nu den 5:e november kommer att med en stor kollektion sälja sina kläder i 250 utvalda butiker – men du kan även få tillgång till att handla hem en snygg klänning online. Vad som kan vara bra att tänka på är dels att du bör hänga på låset för att ha en chans, samt att du bör ha med dig den stora djupa plånboken då detta är den dyraste kollektionen och samarbetet som H&M någonsin haft – vilket kan få ännu fler att vallfärdas till de utvalda butikerna. Tidningen Dagens Industri skriver att man blir en krigare i Balmains kläder, och det är verkligen en sanning.

H&M och dess samarbeten

H&M har inte bara gjort sig kända för att göra mycket trendiga kollektioner som är mycket billiga utan nu på senare år har man sett att de fått mer och mer samarbeten i olika kollektioner med de största modehusen i världen, ett annat stort samarbete var Karl Lagerfeldt, dock inte för Chanel. Men när det kommer till samarbetena så försvinner plaggen på nolltid så det gäller verkligen att hänga på låset och veta vad de är som man vill ha.

Känner du dock att detta samarbete är lite för mycket och att du inte orkar stå i lång väntan på att kanske få ett plagg – till ett mycket högt pris, så är det tur att att du på danska sajten Sofiamoore kan handla gallakjoler fra Sofiamoore och känna dig som en pärla på fina tillställningar.