När det kommer till plastikoperationer så finns det många anledningar till varför man väljer att göra det. Många olika anledningar. Den störstan anledningen är att man vill må bättre. 

4594954-portrait-of-a-beautiful-female-modelEn sökning på Restylanebehandling Göteborg är en allt vanligare sökning och visar på att skönhetsoperationer blir mer och mer en del av vår vardag och en självklarhet för de allra flesta. Även om man som person själv aldrig skulle kunna tänka sig göra en operation så blir man mer öppet inställd till det då man anser att människor själva får välja över sina liv. Om man känner att man mår dåligt i sin kropp eller får vissa problem är det inte många som dömer en för att vara ytlig. I en artikel från Expressen talar några kvinnor om sina operationer och varför de gjorde dem.

Bättre självkänsla

”Jag ångrar ingenting och trivs med resultatet. När jag såg mig i spegeln efter operationen var det en tydlig skillnad på ögonformen och jag blev så glad över hur fint det blev.”

Många är det som väljer att lyfta sina ögonlock och ögonbryn för att både se piggare ut och även få bukt med huvudvärk då locken kan tynga ned. Det finns även något som kallas för softlifts och är ett lyft utan kirurgiska ingrepp, något som blir allt mer vanligt. Sist, men inte minst kan man justera sitt ansikte genom att använda smink för att försköna och lyfta upp olika områden. Det finns mänger av videos på YouTube som man kan använda sig av.